Tempo-selitveni servis

Selitvene storitveNujne selitvene storitve

selitev v 24-48 urah

Expresne selitvene storitve

selitev v 2-5 dneh

truck-vignette-gray.png

Selitveni servis

Tempo selitveni servis opravlja selitve poslovnih, stanovanjskih in drugih objektov, strojev in opreme, skladišč ter pisarn. Poskrbimo za selitev, odvoz in strokovno uničenje arhivov ter dokumentacije, kateri je pretekel rok hrambe. V bližnjem trgovskem centru ali trgovini s pohištvom lahko namesto vas prevzamemo pohištvo ali gospodinjski aparat in vam ga dostavimo v stanovanje ali poslovni objekt. Poskrbimo za strokovno montažo in demontažo vse vaše opreme ali pohištva ter priklop električnih aparatov. Po potrebi odpeljemo na deponijo staro in izrabljeno pohištvo, razne kosovne odpadke ali odslužene gospodinjske aparate. Selitvene storitve opravljamo po celotni Sloveniji in tujini. Na področju selitev imamo bogate in večletne izkušnje ter številne reference.

Glede na zahtevnost lahko izbirate med enostavnimi, osnovnimi in zahtevnimi selitvami, glede na čas izvedbe pa med nujnimi in ekspresnimi. Cena je odvisna od številnih dejavnikov, poleg prej naštetih še predvsem od stroškov blaga in materiala ter dodatno opravljenih storitev (montaža in demontaža pohištva…), zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in se z vami dogovorili za brezplačen ogled še zlasti, če gre osnovne in zahtevne selitve.


Enostavne selitvene storitve

Enostavna selitev vključuje zakup tovornega kombija, pomoč ene osebe (voznika) pri nakladanju blaga (pohištvo, oprema…) na vozilo, dostavo na dogovorjen naslov in pomoč voznika pri razkladanju blaga. Pri enostavni selitvi gre za t.i. “dostavo do vrat”, kjer predhodni ogled običajno ni potreben. Ob prihodu voznika mora biti blago že pripravljeno za prevoz, primerno zapakirano in zaščiteno ter v neposredni bližini mesta nakladanja oziroma “pred vrati”. Ko voznik blago dostavi na dogovorjen naslov “do vrat”, ga skupaj s stranko razloži. S tem je storitev opravljena.


Osnovne selitvene storitve

Osnovne selitvene storitve poleg enostavnih vključujejo še pomoč pri prenosu blaga v objekt in iz njega, uporabo enostavnih selitvenih pripomočkov in tehnik, montažo in demontažo pohištva, vgradnjo in priklop gospodinjskih aparatov, zaščito pohištva in opreme, pakiranje, čiščenje in druga manjša opravila. Pri osnovnih selitvah se običajno opravi brezplačen predhodni ogled prostorov (stanovanje, pisarna, skladišče) ter selitvenih poti (dostopnost do objekta, stanovanja, pisarne). Med osnovne selitve ne štejejo selitve težjih in večjih predmetov, kot so npr. klavirji, sefi, industrijski stroji, oprema in naprave.


Zahtevne selitvene storitve

Zahtevne selitve praviloma zahtevajo več načrtovanja in planiranja. Za tovrstne storitve so običajno potrebna večja tovorna vozila, posebna dvigala ali pripomočki oziroma večje število delavcev. Med zahtevne selitve sodijo selitve težjih in večjih predmetov, kot so industrijski stroji in naprave ali selitve delavnic, skladiščnih prostorov, industrijskih hal ipd. Pred zahtevno selitvijo se vedno opravi ogled lokacije in napravi selitveni načrt.


selitveni-servis.jpg

Kontakt

031 333 971

Selitvene storitve: povpraševanje po ceni  Večstanovanjski objekt (blok) na kraju prevzema
  DANE
  Dvigalo na kraju prevzema
  DANE
  Večstanovanjski objekt (blok) na kraju dostave
  DANE
  Dvigalo na kraju dostave
  DANE