Tempo-prevozi

Paletna dostavaExpress (1-2 dni)

Slovenija – dostava v 1 dnevu
Evropa – dostava v 2 dneh

Classic (2-4 dni)

Slovenija – dostava v 2 dneh
Evropa – dostava v 3-4 dneh

Economy (4-6 dni)

Slovenija – dostava v 4 dneh
Evropa – dostava v 5-6 dneh

truck-vignette-gray.png

Paletna dostava

Paletna dostava predstavlja cenovno ugoden, ekonomičen in učinkovit način dostave paletnih pošiljk. Paletna distribucija in dostava blaga se vrši po celotni Sloveniji in Evropi, v sodelovanju z domačimi ter tujimi poslovnimi partnerji. Glede na hitrost izvedbe, je mogoče izbirati med ekspresno (1-2 dni), standardno (2-4 dni) in ekonomično (4-6 dni) dostavo. Dostava pošiljk je organizirana v obliki zbirnih prevozov in se vrši “od vrat do vrat”, na način, da pošiljko, ki jo prevzamemo danes, dostavimo jutri ali na drug dogovorjen dan.

Ob prevzemu mora biti vsaka pošiljka ustrezno zapakirana in opremljena s podatki oz. nalepko distributerja iz katere so jasno razvidni naslednji podatki: naziv podjetja oz. ime in priimek pošiljatelja ter prejemnika, točen naslov, poštna številka, namembna država, kontaktna telefonska številka prejemnika ter podatki o tem ali gre za odkupno pošiljko, lomljivo blago ipd. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 12.00 ure. Prevzem pošiljke bo za naročila, ki bodo oddana po 12.00 uri, organiziran naslednji delovni dan. Paletna distribucija oz. paletna dostava se ne vrši ob sobotah, nedeljah in praznikih.


Paletna dostava – Slovenija (1-4 dni)

Paletna distribucija in dostava pošiljk po Sloveniji se vrši od vrat do vrat. Pošiljko dostavimo najkasneje v štirih delovnih dneh od prejema naročila. Izbirate lahko med ekspresno (1 dan), standardno (1-2 dni) in ekonomično (2-4 dni) dostavo. Pošiljko bomo prevzeli na dogovorjenem naslovu, jo pripeljali v skladišče ali sortirni center, tam jo bomo stehtali ter jo nato v obliki zbirnega prevoza dostavili prejemniku v dogovorjenem roku in na dogovorjen naslov znotraj Slovenije.


Paletna dostava – Evropa (2-6 dni)

V okviru te storitve se pošiljka v Sloveniji prevzame in se nato preko mednarodnega distribucijskega podjetja, v obliki zbirnika, dostavi na dogovorjen naslov v Evropi. Pošiljko dostavimo v dveh do šestih delovnih dneh, odvisno od izvajalca, izbrane storitve ter oddaljenosti do namembne države. Celoten postopek od prevzema do predaje pošiljke je sicer identičen, kot pri dostavi po Sloveniji. Ker se dostava pošiljk po tujini vrši v sodelovanju z drugimi poslovnimi partnerji so, skladno z njihovimi pogoji poslovanja, mogoča določena odstopanja od predvidenih časov dostave ali dodatne omejitve v zvezi z dimenzijami in/ali težo pošiljk.


ikone1.jpg

prevoz-palet.jpg

Kontakt

031 333 971

Paletna dostava: povpraševanje po ceni