Kurirske storitve

9. junija, 2020 Novice

OSEBNO VROČANJE POŠILJK IN NAJEM KURIRJA

Poskrbimo za osebno vročitev dokumentov in drugih vrst pošiljk, ki zahtevajo specifično ter posebej pazljivo ravnanje. Osebno vročitev izberite, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino točno določeni osebi. Med dostavo bo vaša pošiljka ves čas skrbno varovana ter nadzorovana. Izkušen in zanesljiv kurir bo poskrbel, da bo pošiljka prišla na pravo mesto ob točno dogovorjeni uri in da jo bo prevzela točno določena oseba. Kurirske storitve in osebno vročanje pošiljk opravljamo na področju Celjske regije, po celotni Sloveniji ter večini držav Evropske unije.

Izbirate lahko med nujno in ekspresno storitvijo.kurirska služba Prejemnik ob prevzemu pošiljke s podpisom povratnice oz. potrdila ter na podlagi identifikacije osebnega dokumenta (ID Check) potrdi prevzem. Storitev vključuje GPS sledenje, spletno sledenje statusa pošiljke, obveščanje preko e-pošte, telefona in SMS sporočil, identifikacijo prejemnika ter vračilo povratnice oz. potrdila pošiljatelju.

Če potrebujete zanesljivega in predanega kurirja za enkratno in specifično nalogo ali če želite dolgoročno optimizirati delovne procese v vaši organizaciji ali podjetju, zmanjšati obremenjenost ali začasno nadomestiti odsotnost vašega kurirja zaradi dopusta, bolniške odsotnosti ali drugih razlogov, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev. Naš izkušen kurir se lahko namesto vas odpravi na dolgo in zahtevno pot, poleti s prvim komercialnim letom v tujino, za vas prevzame dokumente na upravni enoti, osebno vozilo pri avtomehaniku ali pa namesto vas skoči v trgovino, po malico ali po obleko v čistilni servis.

Kurirske storitve in osebno vročanje pošiljk opravljamo tako za podjetja, kot posameznike. Vsako naročilo je specifično in ga obravnavamo individualno, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Sodelovanje z nami je preprosto, enostavno in brez birokracije.