Stran se nalaga... Prosim počakajte!

26. junija, 2020 Ugodno

1-2h

DOSTAVA PO CELJU

3,00 € + ddv

PO NASLOVU

  • hitra pošta
  • osebno vročanje
  • kurirske storitve
  • dostava hrane
  • dostava daril, cvetja

EKSPRESNA DOSTAVA PO CELJU

Ekspresna dostava se priporoča, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino točno določeni osebi. Naša kurirska služba nudi širok nabor ekspresnih storitev: od osebnega vročanja pošiljk za podjetja, odvetnike, notarje in posameznike, pa do dostave naslovljene in nenaslovljene pošte, telegramov, hrane, cvetja in daril ter opravljanja vsakodnevnih opravil na uradih, upravnih enotah, zavodih, agencijah, zavarovalnicah, sodiščih… Izbirate lahko med nujnimi (1h)ekspresnimi (2h) ali storitvami 24/7.

Poskrbeli bomo, da bo med dostavo vaša pošiljka ves čas skrbno nadzorovana ter da bo prišla ob točno dogovorjeni uri na pravo mesto in v prave roke. Za vas osebno vročimo tudi pomembne dokumente ter druge vrste pošiljk, ki zahtevajo specifično ter posebej pazljivo ravnanje. Možen je tudi začasen ali dolgoročen najem kurirja.


20. junija, 2020 Novice

KOMBI PREVOZI PO SLOVENIJI IN TUJINI
Ponujamo hitre kombi prevoze po celotni Sloveniji in tujini, zlasti Evropski uniji. Dostavljamo vse vrste blaga, od paketnih pošiljk, paletnega in volumenskega blaga, raznih materialov, strojev, orodij, bele tehnike in pohištva, pa vse do elektronskih naprav in živil. Kombi prevozi predstavljajo zanesljiv, hiter in varen način dostave blaga. Glede na hitrost dostave lahko izbirate med nujnimi in ekspresnimi prevozi. Blago prevzamemo na dogovorjenem naslovu in ga nato hitro, varno in zanesljivo dostavimo prejemniku. Strankam je na voljo tako spletno sledenje statusa pošiljkespremljanje pošiljke v realnem času ter obveščanje strank preko SMS sporočil. Opravljamo tudi selitve poslovnih, stanovanjskih in drugih objektov, strojev in opreme, skladišč ter pisarn. Poskrbimo tudi za selitev, odvoz in strokovno uničenje arhivov ter dokumentacije. V trgovskem centru ali trgovini s pohištvom namesto vas prevzamemo pohištvo ali gospodinjski aparat in vam ga dostavimo v stanovanje ali poslovni objekt. Poskrbimo za strokovno montažo in demontažo vse opreme ali pohištva ter priklop električnih aparatov. Po potrebi odpeljemo na deponijo staro in izrabljeno pohištvo, razne kosovne odpadke ali odslužene gospodinjske aparate. Selitvene storitve opravljamo po celotni Sloveniji, izjemoma tudi po tujini. Na področju selitev imamo bogate in večletne izkušnje ter številne reference. Naša vozila dosegajo visoke ekološke standarde. Stara so v povprečju manj kot 3 leta, redno vzdrževana, varna in zanesljiva. Nosilnost vozil je do 1.250 kg. Prevzamemo lahko do 5 euro palet, 13 m³ volumenskega blaga ali tovor dolžine do 370 cm, širine do 142 cm in višine do 179 cm.

9. junija, 2020 Novice

OSEBNO VROČANJE POŠILJK IN NAJEM KURIRJA
Poskrbimo za osebno vročitev dokumentov in drugih vrst pošiljk, ki zahtevajo specifično ter posebej pazljivo ravnanje. Osebno vročitev izberite, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino točno določeni osebi. Med dostavo bo vaša pošiljka ves čas skrbno varovana ter nadzorovana. Izkušen in zanesljiv kurir bo poskrbel, da bo pošiljka prišla na pravo mesto ob točno dogovorjeni uri in da jo bo prevzela točno določena oseba. Kurirske storitve in osebno vročanje pošiljk opravljamo na področju Celjske regije, po celotni Sloveniji ter večini držav Evropske unije. Izbirate lahko med nujno in ekspresno storitvijo.kurirska služba Prejemnik ob prevzemu pošiljke s podpisom povratnice oz. potrdila ter na podlagi identifikacije osebnega dokumenta (ID Check) potrdi prevzem. Storitev vključuje GPS sledenje, spletno sledenje statusa pošiljke, obveščanje preko e-pošte, telefona in SMS sporočil, identifikacijo prejemnika ter vračilo povratnice oz. potrdila pošiljatelju. Če potrebujete zanesljivega in predanega kurirja za enkratno in specifično nalogo ali če želite dolgoročno optimizirati delovne procese v vaši organizaciji ali podjetju, zmanjšati obremenjenost ali začasno nadomestiti odsotnost vašega kurirja zaradi dopusta, bolniške odsotnosti ali drugih razlogov, nas pokličite in skupaj bomo našli rešitev. Naš izkušen kurir se lahko namesto vas odpravi na dolgo in zahtevno pot, poleti s prvim komercialnim letom v tujino, za vas prevzame dokumente na upravni enoti, osebno vozilo pri avtomehaniku ali pa namesto vas skoči v trgovino, po malico ali po obleko v čistilni servis. Kurirske storitve in osebno vročanje pošiljk opravljamo tako za podjetja, kot posameznike. Vsako naročilo je specifično in ga obravnavamo individualno, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Sodelovanje z nami je preprosto, enostavno in brez birokracije.  

8. maja, 2020 Novice

PAKETNA DOSTAVA IN DOSTAVA POŠILJK
paketna dostavaNovo! Cenjenim strankam poleg ekspresnih storitev: hitra pošta, frigo prevozi ter kurirske storitve, po novem nudimo tudi bolj ekonomične ter cenovno dostopnejše storitve: dostavo paketov, paletno dostavo ter dostavo pošiljk težkih do 1.200 kg, po celotni Sloveniji ter Evropi. Prevoze opravljamo v sodelovanju s partnerskimi kurirskimi službami. Tovrstna dostava predstavljata cenovno ugoden, ekonomičen in učinkovit način dostave blaga. Dostava pošiljk je organizirana v obliki zbirnih prevozov in se vrši “od vrat do vrat”, skladno z načelom prevzamemo danes, dostavimo jutri. Storitve se obračunavajo na podlagi teže, števila in velikosti pošiljk. Glede na hitrost izvedbe, je moč izbirati med ekspresnimi, standardnimi in ekonomičnimi storitvami. Paletna distribucija, paketna dostava in dostava pošiljk se ne vrši ob sobotah, nedeljah in praznikih.

13. marca, 2020 Ugodno

HITRA DOSTAVA POŠILJK – HITRA POŠTA
Storitve hitre pošte so namenjene podjetjem, zavodom, agencijam, državnim organom, sodiščem, odvetnikom, notarjem ter številnim drugim uporabnikom. hitra pošta celjeEkspresno dostavo pošiljk vršimo po celotni Sloveniji in tujini. Dostavni časi so praviloma izjemno kratki, običajno nekaj ur. Vsako pošiljko prejemniku dostavimo direktno, brez vmesnih prekladanj in postankov. S tem je zagotovljena največja stopnja varnosti in zanesljivosti, saj je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Hitra pošta je prava rešitev za vas, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino in če mora biti pošiljka vročena osebno ter do točno določene ure. Strankam je na voljo tako spletno sledenje, kot obveščanje preko SMS sporočil. Cena je odvisna predvsem od izbrane storitve, razdalje med strankami ter velikosti in teže pošiljke, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

FRIGO PREVOZI – HLADNA VERIGA
Opravljamo hitre frigo prevoze oz. prevoze blaga pod kontrolirano temperaturo v istem dnevu. Prevoze v okviru hladne verige opravljamo po celotni Sloveniji in tujini. Frigo prevozi so opravljeni skladno z načeli dobre poslovne prakse in priporočil HACCP. Med transportom blaga spremljamo in beležimo temperaturo s certificiranim zapisovalnikom, z možnostjo izpisa temperature. Prevažamo vse vrste blaga: od živil, farmacevtskih in prehrambenih izdelkov, cepiv, kozmetičnih preparatov, zdravil, rastlin pa vse do različnih bioloških vzorcev tkiv, celic in krvi oz. krvnih derivatov za laboratorije ter zdravstvene, raziskovalne in veterinarske ustanove. Za prevoze v okviru hladne verige uporabljamo dve manjši vozili, z nosilnostjo do 500 kg. Na vozilo je mogoče naložiti do 1 euro paleto ali cca. 2 m³ blaga. V hladilnih komorah vozil se lahko pod kontrolirano temperaturo začasno tudi skladišči blago saj je hladilna agregata mogoče priklopiti na elektriko.

NAJEM KURIRJA – OSEBNI KURIR – OSEBNO VROČANJE
najem kurirjaKurirske storitve opravljamo na širšem področju Celjske regije. Po dogovoru pa tudi po celotni Sloveniji. Namenjene so vsem podjetjem in organizacijam, ki želijo optimizirati delovne procese, zmanjšati stroške poslovanja ali pa zgolj iščejo začasno rešitev zaradi preobremenjenosti ali odsotnosti lastnih kurirjev. Poskrbimo za osebno vročitev pošiljke točno določeni osebi ter identifikacijo prejemnika (ID Check) in vračilo povratnice. Osebno vročanje pošiljke priporočamo, če gre za pošiljko z občutljivo, dragoceno ali zaupno vsebino, ki zahteva še posebej pazljivo ravnanje. Osebnega kurirja pa lahko najamejo tudi fizične osebe za npr. prevzem zdravil v lekarni, dostavo malic, daril in cvetja ter telegramov, opravljanje zamudnih opravil na uradih, prevzem in odvoz starih gospodinjskih aparatov na deponijo, ipd. Najem kurirja ni bil nikoli enostavnejši. Zmanjšajte si stroške poslovanja in nam prepustite enostavna ter vsakodnevna poštna opravila medtem se pa lahko Vi posvetite pomembnejšim opravilom. Zaupajo nam številna podjetja in posamezniki. Zakaj nam nebi še Vi? Na področju kurirskih storitev imamo več kot 15 let izkušenj. Preizkušen in zanesljiv kurir bo poskrbel, da bo bila vaša pošiljka vse od prevzema do predaje skrbno nadzorovana ter prišla zanesljivo in ob točno dogovorjeni uri na pravo mesto in v prave roke. Z vami smo 24/7. VEČ >>>

SOLZIVEC ZA ŽIVALI: Sabre Red Animal Repellent Spray (22,90 €)
Gre za enega najbolj izpopolnjenih in varnih solzivcev na svetu. Namenjen je za zaščito ljudi in hišnih ljubljenčkov pred napadi psov in zveri. Je izjemno močan, enostaven in varen za uporabo ter zanesljiv. Solzivec na živalih ne pušča poškodb in dolgotrajnih posledic. Solzivec za živali Sabre je najbolj prodajan solzivec na svetu, uporabljajo ga številni policisti, redarji ter varnostniki. Učinkovit je na razdalji celo do 4 metre. Varnostni mehanizem preprečuje neželeno proženje. Namenjen je za večkratno uporabo ter prilagojen za uporabo v vetru. domet: do 4 metre; uporaba: do 20x; rok uporabe: 4 leta; volumen: 64 ml; dimenzije: 10,4 x 3,5 cm; teža: 81,6 g; barva: črna; Cena: 22,90 EUR + poštnina (plača kupec). tel: 031 333 971, e-pošta: tempo@t-1.si Pogoj za nakup: polnoletnost. V naši spletni trgovini najdete še druge izdelke!

NOVO V SPLETNI TRGOVINI TEMPO!

 
SOLZIVEC – OBRAMBNI SPREJ: Sabre Magnum 60 (19,90 €)
Solzivec ali obrambni sprej je namenjen za osebno zaščito pred fizičnimi napadi, posilstvi in v drugih nevarnih situacijah. Je enostaven in varen za uporabo ter izjemno zanesljiv. Je zelo močan in zmogljiv in nudi odlično zaščito pred vsiljivci. Sabre je najbolj prodajan solzivec na svetu. Uporabljajo ga številni policisti, redarji ter varnostniki. Učinkovit je na razdalji celo do 4 metre. Varnostni mehanizem preprečuje neželeno proženje. Namenjen je za večkratno uporabo ter prilagojen za uporabo v vetru. domet: do 4 metre uporaba: do 20x rok uporabe: 4 leta volumen: 64 ml dimenzije: 10,4 x 3,5 cm teža: 81,6 g barva: črna Cena: 19,90 EUR + poštnina (plača kupec) tel: 031 333 971 e-pošta: tempo@t-1.si Pogoj za nakup: polnoletnost. Več izdelkov najdete v naši spletni trgovini!