Kurirske storitve

4. marca, 2020 Novice

NAJEM KURIRJA – OSEBNI KURIR – OSEBNO VROČANJE

najem kurirjaKurirske storitve opravljamo na širšem področju Celjske regije. Po dogovoru pa tudi po celotni Sloveniji. Namenjene so vsem podjetjem in organizacijam, ki želijo optimizirati delovne procese, zmanjšati stroške poslovanja ali pa zgolj iščejo začasno rešitev zaradi preobremenjenosti ali odsotnosti lastnih kurirjev.

Poskrbimo za osebno vročitev pošiljke točno določeni osebi ter identifikacijo prejemnika (ID Check) in vračilo povratnice. Osebno vročanje pošiljke priporočamo, če gre za pošiljko z občutljivo, dragoceno ali zaupno vsebino, ki zahteva še posebej pazljivo ravnanje.

Osebnega kurirja pa lahko najamejo tudi fizične osebe za npr. prevzem zdravil v lekarni, dostavo malic, daril in cvetja ter telegramov, opravljanje zamudnih opravil na uradih, prevzem in odvoz starih gospodinjskih aparatov na deponijo, ipd.

Najem kurirja ni bil nikoli enostavnejši. Zmanjšajte si stroške poslovanja in nam prepustite enostavna ter vsakodnevna poštna opravila medtem se pa lahko Vi posvetite pomembnejšim opravilom. Zaupajo nam številna podjetja in posamezniki. Zakaj nam nebi še Vi? Na področju kurirskih storitev imamo več kot 15 let izkušenj. Preizkušen in zanesljiv kurir bo poskrbel, da bo bila vaša pošiljka vse od prevzema do predaje skrbno nadzorovana ter prišla zanesljivo in ob točno dogovorjeni uri na pravo mesto in v prave roke.

Z vami smo 24/7.

VEČ >>>