Tempo-prevozi

Kombi prevoziNujno (3-24h)

Slovenija: dostava v 3 urah
Evropa: dostava v 24 urah

Express (6-48h)

Slovenija: dostava v 6 urah
Evropa: dostava v 48 urah

Classic (1-3 dni)

Slovenija: dostava v 1 dnevu
Evropa: dostava v 3 dneh

truck-vignette-gray.png

Kombi prevozi

Ponujamo hitre kombi prevoze po celotni Sloveniji in tujini. Dostavljamo vse vrste blaga, od paketnih pošiljk, paletnega in volumenskega blaga, raznih materialov, strojev, orodij, bele tehnike in pohištva, pa vse do elektronike in raznih živil. Poskrbimo tudi za odvoz dokumentacije in arhivov ter blaga na deponijo. Naša vozila dosegajo visoke ekološke standarde. Stara so v povprečju manj kot 3 leta, redno vzdrževana, varna in zanesljiva. Nosilnost vozil je do 1.250 kg. Prevzamemo lahko do 5 euro palet, 13 m³ volumenskega blaga ali tovor dolžine do 370 cm, širine do 142 cm in višine do 179 cm.


Kombi prevozi-Slovenija

Glede na hitrost dostave lahko izbirate med nujnimi (3 ure) in ekspresnimi (6 urnimi) prevozi po Sloveniji. Nujni kombi prevoz (3h) opravimo čim prej oz. najkasneje v treh urah od prejema naročila. Blago prevzamemo na dogovorjenem naslovu in ga nato hitro, varno in zanesljivo dostavimo prejemniku. Strankam je na voljo tako spletno sledenje statusa pošiljke, spremljanje pošiljke v realnem času ter obveščanje strank preko SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana do 15.00 uri, bodo realizirana še isti delovni dan.

V kolikor čas dostave ni najpomembnejši, vam priporočamo našo bolj ekonomično storitev: Ekspresni kombi prevoz (6h). V okviru te prevozne storitve najkasneje v roku šestih ur od prejema naročila dostavimo vašo pošiljko na katerikoli naslov v Sloveniji. Naročila sprejemamo vsak delavnik, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana naslednji delovni dan. Enako velja za naročila, ki bodo oddana izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah ali praznikih.


Kombi prevozi-Evropa

Hitre kombi prevoze opravljamo tudi po tujini oz. vseh sosednjih državah ter večini držav Evropske unije. Dostavni čas je odvisen zlasti od razdalje med pošiljateljem in prejemnikom. Odločite se lahko za nujni (24 ur) ali ekspresni (48 urni) prevoz. Nujni prevoz blaga opravimo čim prej oz. v najkrajšem možnem času. Praviloma je to prej kot v 24 urah. Za nujni kombi prevoz velja, da gre za hiter in direkten prevoz blaga, običajno brez vmesnega skladiščenja in prekladanj. Vsaka pošiljka je zavarovana, strankam je pa na voljo tako spletno sledenje, spremljanje pošiljke v realnem času, kakor tudi obveščanje strank preko SMS sporočil.

Ekspresna dostava predstavlja bistveno cenejšo in običajnejšo obliko mednarodne dostave blaga. Gre za storitev, ki lahko v kombinaciji z zbirnim prevozom doseže dober kompromis med ceno, varnostjo in hitrostjo dostave. Ekspresni prevoz blaga običajno opravimo v dveh do treh delovnih dneh od prejema naročila. V  storitev je vključeno zavarovanje in spletno sledenje. Tovrstne prevozne storitve običajno opravljamo v sodelovanju z drugimi poslovnimi partnerji, zato so, skladno z njihovimi pogoji poslovanja, mogoča določena odstopanja v zvezi z zajamčenim časom dostave ter morebitne dodatne omejitve pri dimenzijah in/ali teži pošiljk.


ikone1.jpg

kombi-prevoz.jpg

Kontakt

031 333 971

Kombi prevozi: povpraševanje po ceni