Tempo-frigo prevozi

HLADNA VERIGANujni frigo prevozi (3-24h)

Slovenija – dostava v 3 urah
Evropa – dostava v 24 urah

Ekspresni frigo prevozi (6-48h)

Slovenija – dostava v 6 urah
Evropa – dostava v 48 urah

truck-vignette-gray.png

Hladna veriga

Med storitve “HLADNA VERIGA” sodijo “hitri frigo prevozi”, kjer dostavimo blago pod nadzorovanim temperaturnim režimom še v istem dnevu, “standardni frigo prevozi”, pri katerih gre za pogodbene oz. vnaprej dogovorjene prevoze, ter “prevozi blaga na nizkih temperaturah” oz. “suhem ledu”. Storitve Hladna veriga opravljamo po celotni Sloveniji ter vseh sosednjih državah in večini držav Evropske unije. Po načelih dobre poslovne prakse in skladno s HACCP standardi, se med transportom spremlja in beleži temperatura s certificiranim zapisovalnikom, ki omogoča izpis temperature. V okviru hladne verige prevažamo vse vrste blaga: od živil, farmacevtskih in prehrambnih izdelkov, cepiv, kozmetičnih preparatov, zdravil, rastlin, pa do bioloških vzorcev tkiv, celic in krvi oz. krvnih derivatov za laboratorije, zdravstvene, raziskovalne ter veterinarske ustanove. Za frigo prevoze uporabljamo manjša dostavna vozila, z nosilnostjo do 450 kg, na katera je mogoče naložiti 1 euro paleto ali približno 2 m³ blaga. V vozilih je mogoče začasno skladišči blago, obstaja pa tudi možnost najema vozil ter skladiščnih kapacitet.


Hitri frigo prevozi – Slovenija (3-6h)

Nujni frigo prevoz (3h), je naša najhitrejša storitev v okviru hladne verige. Pošiljko prevzamemo na dogovorjenem naslovu in jo nato hitro ter direktno dostavimo prejemniku na katerikoli naslov v Sloveniji. Pošiljko dostavimo najkasneje v treh urah od prejema naročila. Ekspresni frigo prevoz (6h), je cenovno ugodnejši. Pošiljka se pod kontrolirano temperaturo dostavi prejemniku najkasneje v šestih urah. Prejemnik ob prevzemu blaga s podpisom potrdi prejem. V storitev je vključeno spletno sledenje, obveščanje strank preko SMS sporočil ter možnost temperaturnega izpisa. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, so lahko realizirana naslednji delovni dan.


Hitri frigo prevozi – Evropa (24-48h)

Hitre frigo prevoze opravljamo tudi po tujini. V okviru hladne verige po tujini je na voljo nujna ali ekspresna dostava. Čas dostave je odvisen predvsem od razdalje med pošiljateljem in prejemnikom. Nujni frigo prevoz (24h), opravimo v najkrajšem možnem času, praviloma je to prej kot v 24 urah. Če gre pa za cenejši Ekspresni frigo prevoz (48h), pa se blago dostavi na dogovorjen naslov v Evropi najkasneje v dveh delovnih dneh od prejema naročila. V obeh primerih gre za direkten in hiter prevoz blaga pod kontrolirano temperaturo, običajno brez vmesnega skladiščenja in prekladanj. Strankam je na voljo spletno sledenje, obveščanje strank preko SMS sporočil ter temperaturni izpis.


Pogodbeni frigo prevozi

V okviru t.i. “hladne verige” nudimo strankam tudi pogodbene oz. “standardne frigo prevoze”, pri katerih gre za pogodbene oziroma vnaprej dogovorjene prevoze pod kontrolirano temperaturo. Tudi v okviru pogodbenih storitev je strankam na voljo spletno sledenje, obveščanje preko SMS sporočil ter temperaturni izpis.


Prevozi na suhem ledu (24h)

V okviru hladne verige opravljamo hitre prevoze blaga tudi na nizkih temperaturah oz. “suhem ledu”. Suhi led je zaradi zelo nizke temperature (-78,5 °C) učinkovit predvsem za prevoz prehrambnih izdelkov ter bioloških materialov, kot so organi, tkiva in celice. Prevoz na suhem ledu opravimo takoj oz. najkasneje v 24 urah.


ikone.jpg

Fiat-hladilnik.jpg

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.