Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-hitra pošta

SlovenijaSlovenija-nujno (3h)

dostava v 3 urah

Slovenija-express (6h)

dostava v 6 urah

Slovenija-24/7

dostava izven delovnega časa

truck-vignette-gray.png

HITRA POŠTA – SLOVENIJA

Hitra pošta Slovenija je prava rešitev za vas, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino in če mora biti pošiljka vročena osebno ter do točno določene ure. V podjetju TEMPO smo specializirani za hitro (ekspresno) dostavo pošiljk. Zavedamo se, da je vaš čas in čas vaših sodelavcev ter poslovnih partnerjev dragocen, zato se vam skušamo v čim večji meri prilagoditi in tako zagotoviti visok nivo kvalitete opravljenih storitev. Ekspresna dostava oz. hitra pošta je idealna storitev za podjetja, državne organe, zavode, agencije, sodišča, odvetnike in tudi druge uporabnike.

V okviru storitev Hitra pošta Slovenija vsako pošiljko dostavimo direktno, praviloma še v istem dnevu, v treh ali šestih urah od prejema naročila. S tem zagotovimo največjo stopnjo varnosti, saj omejimo možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke na minimum.


Slovenija-nujno (3h)

Naša najhitrejša storitev. Pošiljko prevzamemo na dogovorjenem naslovu in jo nato dostavimo prejemniku najkasneje v treh urah od prejema naročila. Prejemnik ob prevzemu s podpisom potrdi prejem pošiljke. Strankam je na voljo tako spletno sledenje statusa pošiljke, spremljanje pošiljke v realnem času, kakor tudi obveščanje preko SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana do 15.00 uri, bodo realizirana še isti delovni dan.


Slovenija-express (6h)

Je cenovno ugodnejša storitev kot Slovenija-nujno, le da se prenos pošiljke namesto v treh opravi v največ šestih urah. Tudi pri tej storitvi gre za hiter in direkten prenos pošiljke, ob enaki stopnji varnosti. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana naslednji delovni dan.


Slovenija-24/7

Storitve Hitra pošta Slovenija-24/7, so namenjene vsem, ki potrebujejo storitve ekspresna dostava izven rednega delovnega časa (po 18.00 uri), ob sobotah, nedeljah ali praznikih. V okviru storitev Slovenija-24/7, lahko izbirate med nujno (3 ure) in ekspresno (6 urno) dostavo pošiljk po Sloveniji. Za tovrstne storitve smo vam, po predhodnem naročilu, na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu!


ikone.jpg

hitra-posta.jpg

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni

Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.