Tempo-hitra pošta

SlovenijaSlovenija-nujno (3h)

dostava v 3 urah

Slovenija-express (6h)

dostava v 6 urah

Slovenija-varčno (24h)

dostava v 24 urah

truck-vignette-gray.png

HITRA POŠTA-SLOVENIJA

Hitra pošta-Slovenija je prava rešitev za vas, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino in če mora biti pošiljka vročena osebno ter do točno določene ure. V kurirski službi TEMPO smo specializirani za ekspresno dostavo pošiljk. Zavedamo se, da je vaš čas in čas vaših sodelavcev ter poslovnih partnerjev dragocen, zato se vam skušamo v čim večji meri prilagoditi in tako zagotoviti visok nivo kvalitete opravljenih storitev. Ekspresna dostava oz. hitra pošta je idealna storitev za podjetja, državne organe, zdravstvene zavode in bolnice, agencije, notarje, sodišča, odvetnike in številne druge uporabnike.

V okviru storitev Hitra pošta-Slovenija vsako pošiljko dostavimo direktno, praviloma še v istem dnevu, v 3 ali 6 urah od prejema naročila oz. najkasneje v 24 urah. S tem je zagotovljena visoka stopnjo varnosti, saj je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke omejena na minimum.


Slovenija-nujno (3h)

Naša najhitrejša storitev. Pošiljko prevzamemo na dogovorjenem naslovu in jo nato dostavimo prejemniku najkasneje v 3 urah od prejema naročila. Prejemnik ob prevzemu s podpisom potrdi prejem pošiljke. Strankam je na voljo tako spletno sledenje statusa pošiljke, spremljanje pošiljke v realnem času, kakor tudi obveščanje preko SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana do 15.00 uri, bodo realizirana še isti delovni dan.


Slovenija-express (6h)

Je cenovno ugodnejša storitev kot Slovenija-nujno, le da se prenos pošiljke namesto v 3 opravi v največ 6 urah. Tudi pri tej storitvi gre za hiter in direkten prevoz pošiljke, ob enaki stopnji varnosti. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana naslednji delovni dan.


Slovenija-varčno (24h)

Slovenija-varčno je naša cenovno najugodnejša prevozna storitev. Pošiljka bo najkasneje v 24 urah dostavljena na katerikoli naslov znotraj Slovenije. Pošiljke, ki bodo prevzete v petek, bodo v skladu s Splošnimi pogoji dostavljene v ponedeljek.


ikone.jpg

hitra-posta.jpg

Kontakt

031 333 971

Hitra pošta-Slovenija: povpraševanje po ceni    Odkupnina DAOdkupnina NE