Tempo-hitra pošta

EvropaEvropa-nujno (24h)

dostava v 24 urah

Evropa-express (48h)

dostava v 48 urah

Evropa-24/7

dostava izven delovnega časa

truck-vignette-gray.png

HITRA POŠTA – EVROPA

Storitve Hitra pošta Evropa opravljamo po vseh sosednjih državah ter večini držav Evropske unije. Izbirate lahko med nujno dostavo, kjer pošiljko dostavimo še isti dan ali najkasneje v 24 urah, ter ekspresno, kjer za bistveno ugodnejšo ceno, sami ali v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji, dostavimo pošiljko. Pošiljko ekspresno dostavimo v približno dveh do treh delovnih dneh. Če je hitra pošta oz. ekspresna dostava organizirana v okviru zbirnega prevoza preko drugih izvajalcev, so možna določena odstopanja od zajamčenega (48 urnega) roka za dostavo. Za hitro dostavo pošiljk po tujini izven rednega delovnega časa (po 18.00 uri), ob sobotah, nedeljah ali praznikih je, po predhodnem naročilu, na voljo naša storitev Evropa-24/7.


Evropa-nujno (24h)

Evropa-nujno je naša najhitrejša prevozna storitev po tujini. Pošiljko dostavimo najkasneje v 24 urah od prejema naročila. Gre za hiter in direkten prevoz pošiljke, brez vmesnega prekladanja in skladiščenj. Takšen prevoz je izjemno varen, saj je možnost, da bi prišlo do kraje, izgube ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Možno je spletno sledenje statusa pošiljke, spremljanje pošiljke v realnem času ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana naslednji delovni dan.


Evropa-express (48h)

Pošiljko v okviru storitev Evropa-express dostavimo prejemniku v tujini najkasneje v dveh do treh delovnih dneh od prejema naročila. V primeru ekspresne dostave gre za direktno in največ 48-urno dostavo od pošiljatelja do prejemnika. Če gre pa za dostavo v okviru zbirnega prevoza, je čas dostave nekoliko daljši, saj je treba pošiljko vmes prekladati in skladiščiti. Je pa tovrstna dostava pošiljk dober kompromis med ceno, varnostjo ter hitrostjo dostave. Hitra pošta in vse druge prevozne storitve Evropa-express vključujejo spletno sledenje, zavarovanje ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure.


Evropa-24/7

Storitve Hitra pošta Evropa-24/7, so namenjene vsem, ki potrebujejo ekspresno dostavo oz. hitro pošto po tujini izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah in praznikih. V okviru storitev Hitra pošta Evropa-24/7, lahko izbirate med nujno (24 ur) in ekspresno (48 urno) dostavo. V storitev ekspresna dostava po tujini je vključeno spletno sledenje, zavarovanje ter SMS obveščanje. Za tovrstne storitve smo vam, po predhodnem naročilu, na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu!


ikone.jpg

hitra-posta-drzave-eu.jpg

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.