Tempo-hitra pošta

Celje, Velenje, Žalec, ŠentjurCelje-nujno (1h)

dostava v 1 uri

Celje-express (2h)

dostava v 2 urah

Celje-pogodbene storitve

dostava po pogodbi

Celje-ekonomično (24h)

dostava v 24 urah

truck-vignette-gray.png

HITRA POŠTA-CELJE

Storitve Hitra pošta-Celje opravljamo na področju celjske oziroma savinjske regije. Ekspresna dostava pošiljk se vrši lokalno, med in znotraj mest: Celje, Velenje, Žalec, Šentjur in Laško. Ker gre praviloma za hitro in direktno dostavo, je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Pošiljko običajno dostavimo prej kot v dveh urah od prejema naročila, sicer pa lahko izbirate med nujno (1 ura), ekspresno (2 uri), ekonomično (24 ur) ter pogodbeno dostavo. Storitve opravljamo za podjetja in organizacije, zdravstvene in druge zavode, agencije, banke, zavarovalnice, notarje, sodišča, odvetnike, kakor tudi posameznike. Storitve Hitra pošta-Celje so namenjene vsem, ki potrebujejo zanesljivo, varno in hitro dostavo, brez birokracije in zapletov.


Celje-nujno (1h)

Celje-nujno je naša najhitrejša prevozna storitev na Celjskem. Pošiljko prevzamemo in jo nato najkasneje v roku ene ure od prejema naročila dostavimo na dogovorjen naslov znotraj celjske regije. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem pošiljke. V storitev je vključeno spletno sledenje, sledenje pošiljki v realnem času in obveščanje strank preko SMS sporočil. Naročila, ki bodo oddana do 17.00 ure, bodo realizirana še isti delovni dan.


Celje-express (2h)

Gre za cenovno nekoliko ugodnejšo prevozno storitev. Pošiljko dostavimo najkasneje v dveh urah od prejema naročila. Tudi ekspresna dostava po celjski regiji vključuje spletno sledenje ter obveščanje strank s pomočjo SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 16.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 16.00 uri, so lahko realizirana naslednji delovni dan.


Celje-pogodbene storitve

Dogovorimo se lahko tudi za dolgoročno, pogodbeno sodelovanje, kjer se vnaprej dogovorimo o vrsti, načinu in času izvajanja prevoznih storitev. V okviru pogodbenih storitev se lahko dogovorimo za dnevno dostavo pošte, opravljanje vsakodnevnih zamudnih opravil na upravnih enotah, sodiščih, agencijah in poštnih uradih ali pa npr. za prevzem blaga v trgovinah ter dostavo hrane na dom ali delovno mesto.


Celje-ekonomično (24h)

Storitev Celje-ekonomično je naša najbolj ekonomična ter cenovno najbolj ugodna prevozna storitev. Pošiljka bo dostavljena na dogovorjen naslov znotraj celjske regije v 24 urah. Pošiljke, ki nam jih boste predali v petek, bodo dostavljene v ponedeljek.


ikone.jpg

hitra-posta-celje.jpg

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.