Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-hitra pošta

Celje – Velenje – ŽalecCelje-nujno (1h)

dostava v 1 uri

Celje-express (2h)

dostava v 2 urah

Celje-pogodbene storitve

vnaprej dogovorjene storitve

Celje-24/7

dostava izven delovnega časa

truck-vignette-gray.png

HITRA POŠTA – CELJE

Storitve Hitra pošta Celje opravljamo na področju Celja, Velenja, Žalca in drugih okoliških mest. Gre za hitro in direktno dostavo pošiljk znotraj mest in po celotni celjski regiji. Ker gre za direkten prevoz, je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Pošiljko običajno dostavimo prej kot v eni uri od prejema naročila. Sicer pa lahko izbirate med nujno (1 ura) in ekspresno (2 urno) dostavo ter pogodbenimi storitvami. Storitve opravljamo tako za podjetja, zdravstvene in druge zavode, agencije, banke, zavarovalnice, sodišča, notarje in odvetnike, kakor tudi posameznike. Skratka, storitev Hitra pošta Celje je namenjena vsem, ki potrebujejo zanesljivo in hitro dostavo na področju celjske regije v zgolj eni ali dveh urah.


Celje-nujno (1h)

Celje-nujno je naša najhitrejša prevozna storitev na Celjskem. Pošiljko prevzamemo in jo nato najkasneje v roku ene ure od prejema naročila dostavimo na dogovorjen naslov znotraj celjske regije. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem pošiljke. V storitev je vključeno spletno sledenje, sledenje pošiljki v realnem času in obveščanje strank preko SMS sporočil. Naročila, ki bodo oddana do 17.00 ure, bodo realizirana še isti delovni dan.


Celje-express (2h)

Je cenovno ugodnejša storitev kot Celje-nujno. Pošiljko dostavimo najkasneje v dveh urah od prejema naročila. Tudi ekspresna dostava po celjski regiji vključuje spletno sledenje ter obveščanje strank s pomočjo SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 16.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 16.00 uri, so lahko realizirana naslednji delovni dan.


Celje-pogodbene storitve

Dogovorimo se lahko tudi za dolgoročno, pogodbeno sodelovanje, kjer se vnaprej dogovorimo o vrsti, načinu in času izvajanja prevoznih storitev. V okviru pogodbenih storitev se lahko dogovorimo za dnevno dostavo pošte, opravljanje vsakodnevnih zamudnih opravil na upravnih enotah, sodiščih, agencijah in poštnih uradih ali pa npr. za prevzem blaga v trgovinah ter dostavo hrane na dom ali delovno mesto.


Celje-24/7

Storitve Celje-24/7, so namenjene tistim, ki potrebujejo storitve hitra pošta izven rednega delovnega časa (po 18.00 uri), ob sobotah, nedeljah ali praznikih. V okviru teh storitev lahko izbirate med nujno (1 ura) in ekspresno (2 urno) dostavo na področju celjske regije. Na voljo smo vam 24 ur dnevno, vse dni v letu! Seveda po predhodnem naročilu.


ikone.jpg

hitra-posta-celje.jpg

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni

Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.