Tempo-prevozi pod kontrolirano temperaturo

FRIGO PREVOZINujno (3-24h)

Slovenija: dostava v 3 urah
Evropa: dostava v 24 urah

Express (6-48h)

Slovenija: dostava v 6 urah
Evropa: dostava v 48 urah

Classic (1-3 dni)

Slovenija: dostava v 1 dnevu
Evropa: dostava v 3 dneh

truck-vignette-gray.png

FRIGO PREVOZI

Frigo prevoziprevozi pod kontrolirano temperaturo so lahko glede na čas izvedbe nujni, ekspresni ali klasični. Gre za t.i. hladno verigo, v okviru katere vršimo dostavo po celotni Sloveniji ter večini držav EU. Skladno s HACCP standardi, se med transportom spremlja in beleži temperatura blaga. Certificiran zapisovalnik v vozilu nam tudi omogoča izpis temperature. V okviru hladne verige prevažamo vse vrste blaga: od živil, rib, farmacevtskih in prehrambnih izdelkov, cepiv, kozmetičnih preparatov, zdravil, rastlin, pa do bioloških vzorcev tkiv, celic in krvi oz. krvnih derivatov za laboratorije, zdravstvene, raziskovalne ter veterinarske ustanove.

Za frigo transport uporabljamo manjša dostavna vozila, z nosilnostjo do 450 kg. Kapaciteta vozil je do 1 euro-paleta ali cca. 2 m³ blaga. Možna je dostava tudi večjih količin, vendar po predhodnem dogovoru. Frigo vozila oz. hladilniki imajo možnost prikopa na elektriko, zato je mogoče v njih začasno tudi skladiščiti blago. V ekspresne storitve je vključeno spletno sledenjesledenje v realnem času, obveščanje strank preko SMS sporočil ter možnost temperaturnega izpisa. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, so lahko realizirana naslednji delovni dan.


Frigo prevozi-Slovenija

Slovenija-nujno je naša najhitrejša prevozna storitev v okviru hladne verige. Frigo prevoz opravimo ekspresno, najkasneje v 3 urah od prejema naročila.

Pri storitvi Slovenija-express gre za kompromis med ceno in hitrostjo dostave. Transport blaga opravimo še v istem dnevu, najkasneje v roku 6 ur.

Klasični frigo prevozi so pogodbeni, cenovno dostopni in vnaprej dogovorjeni prevozi v okviru hladne verige. Standardni časovni okvir za tovrstne prevoze znaša 1 delovni dan od prejema naročila.


Frigo prevozi-Evropa

Evropa-nujno je naša najhitrejša prevozna storitev v okviru hladne verige po tujini. Dostavo opravimo še v istem dnevu oz. najkasneje v roku 24 ur od prejema naročila.

Evropa-express je cenovno ugodnejša storitev. Enako kot pri nujni, gre tudi pri tej storitvi za hitro in direktno dostavo po Evropi, vendar v širšem časovnem okviru, ki znaša 48 ur oz. 2 delovna dneva.

Pri Classic frigo prevozih gre za pogodbene in vnaprej dogovorjene prevoze v okviru hladne verige. Običajni čas za dostavo znaša 3 delovne dni.


Prevozi na suhem ledu

Vršimo tudi prevoze blaga na nizkih temperaturah oz. “suhem ledu”. Suhi led je zaradi zelo nizke temperature (-78,5 °C) primeren za prevoz določenih farmacevtskih in prehrambnih izdelkov ter bioloških materialov, kot so organi, tkiva in celice.


ikone.jpg

Fiat-hladilnik.jpg

Kontakt

031 333 971

Frigo prevozi: povpraševanje po ceni    Odkupnina DAOdkupnina NE