Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-selitve

Selitveni servis CeljeNujne selitvene storitve

selitev v 24-48 urah

Expresne selitvene storitve

selitev v 2-5 dneh

Selitveni servis

Tempo selitveni servis Celje opravlja selitve poslovnih in stanovanjskih objektov, sejemske opreme, pisarn in arhivov, odvoze na deponijo ipd. Selitvene storitve opravljamo po celotni Sloveniji in tujini. Še posebej hitri in odzivni smo na področju celjske regije. Na področju selitev imamo bogate ter večletne izkušnje. Za selitve uporabljamo vozila Renault Master, z nosilnostjo do 1.250 kg, na katera je mogoče naložiti do 13 m³ volumnskega blaga ali predmete dolžine do 370 cm, širine do 142 cm in višine do 179 cm.

Glede na zahtevnost lahko izbirate med enostavnimi, osnovnimi in zahtevnimi selitvami, glede na čas izvedbe pa med nujnimi in ekspresnimi. Cena je odvisna od številnih dejavnikov, poleg zgoraj naštetih še od razdalje med lokacijami, števila selitvenih ur, velikosti in teže blaga in dodatnih storitev, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Enostavne selitvene storitve (24-48h)

Enostavne selitvene storitve vključujejo zakup tovornega kombija, pomoč ene osebe (voznika) pri nakladanju in razkladanju vozila ter prevoz predmetov oz. blaga na željeno lokacijo. Za enostavno selitev se šteje, če je blago pripravljeno za prevoz, primerno zapakirano in zaščiteno ter v neposredni bližini mesta nakladanja.


Osnovne selitvene storitve (2-5 dni)

Osnovne selitvene storitve poleg enostavnih vključujejo še pomoč pri prenosu blaga ali predmetov v objekt in iz njega do najvišje 1. nadstropja oz. dvigala. Med osnovne selitvene storitve ne sodi pomoč pri pakiranju in uporaba selitvenih pripomočkov.


Zahtevne selitvene storitve

Zahtevne selitve zahtevajo več časa in lahko vključujejo večje število tovornih vozil ali delavcev, uporabo različnih selitvenih pripomočkov in tehnik, montažo in demontažo pohištvenih elementov, odklop in priklop strojev ter gospodinjskih aparatov, selitve večjih predmetov, pomoč pri pakiranju in zaščiti blaga, skladiščenje in odvoz blaga na deponijo ipd. Pred zahtevno selitvijo se običajno opravi ogled lokacije in napravi selitveni načrt.


selitveni servis

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Večstanovanjski objekt (blok) na kraju prevzema
DANE
Dvigalo na kraju prevzema
DANE
Večstanovanjski objekt (blok) na kraju dostave
DANE
Dvigalo na kraju dostave
DANE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.