Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-prevozi

Prevoz palet in tovoraNujni prevozi palet

Slovenija (dostava v 6 urah)
Države EU (dostava v 2 dneh)

Ekspresni prevozi palet

Slovenija (dostava v 1 dnevu)
Države EU (dostava v 5 dneh)

Prevoz palet in tovora

Po Sloveniji in tujini vršimo hitro dostavo paletnega in tovornega blaga. Kombi prevoze opravljamo z vozili Renault Master, z nosilnostjo do 1.250 kg, na katera je mogoče naložiti do 5 euro palet ali 13 m³ volumnskega blaga. Cena prevoza je odvisna predvsem od izbrane storitve, razdalje ter velikosti in teže blaga, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Prevoz palet in tovora – Slovenija (6-24h)

Izbirate lahko med nujnim in ekspresnim prevozom. Nujni prevoz blaga po Sloveniji opravimo najkasneje v šestih urah od prejema naročila. Blago prevzamemo na dogovorjenem naslovu in ga nato hitro, varno in zanesljivo dostavimo prejemniku. Naročila za nujne prevoze sprejemamo vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, med 6.00 in 12.00 uro.

V kolikor čas dostave ni najpomembnejši, se lahko odločite za ekspresni prevoz, kjer blago dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji v roku 24 ur. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 6.00 do 17.00 ure. Ekspresne dostave ne vršimo izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah ali praznikih, zato bodo vsa naročila, prejeta v tem času, realizirana naslednji delovni dan.


Prevoz palet in tovora – države EU (2-5 dni)

Prevoze palet in prevoz tovora opravljamo tudi po tujini. Strankam je na voljo nujna ali ekspresna storitev. Nujni prevoz opravimo v najkrajšem možnem času, praviloma prej kot v dveh dneh. Gre za hiter in direkten prevoz blaga, brez vmesnega skladiščenja in prekladanj, s čimer zagotovimo največjo stopnjo varnosti in zanesljivosti transporta.

Ekspresni prevoz je cenejša in precej bolj običajna oblika prevoza blaga po tujini. Gre za prevoz blaga, ki lahko v kombinaciji z zbirnim prevozom predstavlja dober kompromis med ceno storitve, varnostjo in hitrostjo dostave. Ekspresni prevoz blaga po tujini običajno opravimo v dveh do petih delovnih dneh od naročila.prevoz palet

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.