Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-prevozi

Hitri Kombi prevoziNujni kombi prevozi

Slovenija (dostava v 6 urah)
Države EU (dostava v 2 dneh)

Ekspresni kombi prevozi

Slovenija (dostava v 1 dnevu)
Države EU (dostava v 5 dneh)

Kombi prevoz

Nudimo hiter, varen in zanesljiv kombi prevoz po Sloveniji in tujini. Prevažamo vse vrste blaga, od paketnih pošiljk, paletnega ali tovornega blaga, raznih materialov, strojev in orodij, bele tehnike in pohištva pa vse do računalniške opreme in elektronike. Razpolagamo s sodobnimi vozili, ki dosegajo visoke ekološke standarde. Stara so v povprečju manj kot 3 leta, redno vzdrževana, varna in zanesljiva. Na vozila z nosilnostjo do 1.250 kg, je mogoče naložiti do 5 euro palet, 13 m³ volumenskega blaga ali tovor dolžine do 370 cm, širine do 142 cm in višine do 179 cm. Cena je odvisna od izbrane storitve, razdalje med pošiljateljem in prejemnikom, velikosti in teže blaga ter od dodatnih storitev, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Hitri kombi prevozi – Slovenija (6-24h)

Izbirate lahko med nujnim in ekspresnim prevozom. Nujni kombi prevoz po Sloveniji opravimo najkasneje v šestih urah od prejema naročila. Blago prevzamemo na dogovorjenem naslovu in ga nato hitro, varno in zanesljivo dostavimo prejemniku. Naročila za nujne prevoze sprejemamo vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, med 6.00 in 12.00 uro.

V kolikor čas dostave ni najpomembnejši, lahko izberete bolj ekonomičen ekspresni prevoz, kjer garantirano dostavimo pošiljko na katerikoli naslov v Sloveniji v roku 24 ur. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 6.00 do 17.00 ure. Naročila, ki bodo oddana izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah ali praznikih bodo, v kolikor ni dogovorjeno drugače, realizirana naslednji delovni dan.


Hitri kombi prevozi – države EU (2-5 dni)

Hitre kombi prevoze opravljamo tudi po tujini oz. državah EU. Dostavni čas je odvisen predvsem od razdalje med pošiljateljem in prejemnikom. Odločite se lahko za nujni ali ekspresni prevoz. Nujni prevoz blaga opravimo v najkrajšem možnem času, praviloma prej kot v dveh dneh. Gre za hiter in direkten prevoz blaga, brez vmesnega skladiščenja in prekladanj, s čimer zagotovimo največjo stopnjo varnosti in zanesljivosti transporta.

Ekspresni prevoz je cenejša in precej bolj običajna oblika prevoza blaga po tujini. Gre za prevoz blaga, ki lahko v kombinaciji z zbirnim prevozom predstavlja dober kompromis med ceno storitve, varnostjo in hitrostjo dostave. Ekspresni prevoz po državah EU običajno opravimo v dveh do petih dneh od naročila.kombi prevoz

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.