Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-prevozi pod kontrolirano temperaturo

HLADNA VERIGANujni frigo prevozi

Slovenija (dostava v 3 urah)
Države EU (dostava v 1 dnevu)

Ekspresni frigo prevozi

Slovenija (dostava v 6 urah)
Države EU (dostava v 2 dneh)

Hladna veriga

V okviru t. i. “hladne verige” opravljamo prevoze blaga po Sloveniji in tujini. Prevoze blaga vršimo pod nadzorovanim temperaturnim režimom od -20 °C do +10 °C, ter na suhem ledu. V skladu z načeli dobre poslovne prakse in skladno s HACCP standardi med samim transportom blaga spremljamo in beležimo temperaturo s certificiranim zapisovalnikom, z možnostjo izpisa temperature. Prevažamo vse vrste blaga: od živil, farmacevtskih in prehrambenih izdelkov, cepiv, kozmetičnih preparatov, zdravil, rastlin pa vse do različnih bioloških vzorcev tkiv, celic in krvi oz. krvnih derivatov za laboratorije ter zdravstvene, raziskovalne in veterinarske ustanove.

Za “frigo” prevoze uporabljamo dve manjši vozili, z nosilnostjo do 500 kg, na kateri je mogoče naložiti do 1 euro paleto ali cca. 2 m³ blaga. V hladilnih komorah vozil se lahko pod kontrolirano temperaturo začasno skladišči blago saj je hladilna agregata mogoče priklopiti na elektriko. Možen tudi najem vozila. Cena za posamezno storitev je odvisna od hitrosti, razdalje ter velikosti in teže blaga, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje.


Hladna veriga-nujno (3-6h)

Naša najhitrejša storitev v okviru hladne verige. Blago prevzamemo na dogovorjenem naslovu in ga nato pod nadzorovanim temperaturnim režimom dostavimo prejemniku najkasneje v šestih urah od prejema naročila. Prejemnik ob prevzemu s podpisom potrdi prejem blaga. Stranki po opravljeni storitvi posredujemo izpis temperature vse od prevzema, morebitnega začasnega skladiščenja pa do dostave prejemniku. Strankam je na voljo tudi spletno sledenje ter obveščanje preko SMS sporočil.


Hladna veriga-express (1-2 dni)

Gre za ne tako hitro vendar cenovno ugodnejšo storitev v okviru hladne verige, kjer se blago pod določenim temperaturnim režimom dostavi na dogovorjen kraj najkasneje v enem do dveh dni od naročila. Gre za enako varen in zanesljiv prevoz pod kontrolirano temperaturo. V ceno je vključeno spletno sledenje, SMS obveščanje ter možnost izpisa temperature.


Prevozi na suhem ledu

Opravljamo tudi prevoze blaga na suhem ledu. Suhi led je zaradi zelo nizke temperature (-78,5 °C) učinkovit predvsem za prevoz prehrambenih izdelkov ter bioloških materialov, kot so organi, tkiva in celice. Prevoz na suhem ledu opravimo takoj oz. v najkrajšem možnem času.
Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.