Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-hitra pošta

SlovenijaSlovenija-nujno

dostava v 3 urah

Slovenija-express

dostava v 6 urah

Slovenija-24/7

dostava izven rednega delovnega časa

HITRA POŠTA – SLOVENIJA

Zavedamo se, da je vaš čas in čas vaših sodelavcev ter poslovnih partnerjev dragocen in vsaka pošiljka pomembna, zato se skušamo v čim večji meri prilagoditi vašim potrebam in zagotoviti visok nivo kvalitete opravljenih storitev. Nahajamo se v Celju in smo specializirani za hiter in direkten prenos pošiljk oz. hitra pošta po Sloveniji in tujini.

Storitve hitra pošta so namenjene podjetjem, državnim organom, odvetnikom in notarjem ter številnim drugim uporabnikom. Vsaka pošiljka se prejemniku dostavi direktno, brez vmesnih prekladanj in postankov, s čimer se zagotovi največja stopnja varnosti in zanesljivosti, saj je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Hitra pošta je prava rešitev za vas, če pošiljate dokumente ali blago z dragoceno, občutljivo ali zaupno vsebino in če mora biti pošiljka vročena osebno ter do točno določene ure. Cena je odvisna predvsem od izbrane storitve, razdalje med strankami ter velikosti in teže pošiljke, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Slovenija-nujno (3h)

Naša najhitrejša storitev. Pošiljko prevzamemo na dogovorjenem naslovu in jo nato dostavimo prejemniku najkasneje v treh urah od prejema naročila. Prejemnik ob prevzemu s podpisom potrdi prejem pošiljke. Strankam je na voljo tako spletno sledenje, kot obveščanje preko SMS sporočil. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana v okviru storitve Slovenija-24/7 ali naslednji delovni dan.


Slovenija-express (6h)

Je cenovno ugodnejša storitev kot Slovenija-nujno, le da se prenos pošiljke namesto v treh opravi v največ šestih urah. Tudi pri tej storitvi gre za hiter in direkten prenos pošiljke, ob enaki stopnji varnosti. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 12.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 12.00 uri, bodo realizirana v okviru storitve Slovenija-24/7 ali naslednji delovni dan.


Slovenija-24/7

Storitev Slovenija-24/7 je namenjena vsem, ki potrebujejo storitev hitra pošta izven rednega delovnega časa (po 17.00 uri), ob sobotah, nedeljah ali praznikih. Znotraj storitve Slovenija-24/7  lahko izbirate med nujno (3h)  in ekspresno (6h) storitvijo. Za tovrstna naročila smo vam na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu!hitra pošta

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.