Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-hitra pošta

CeljeCelje-nujno

dostava v 1 uri

Celje-express

dostava v 2 urah

Celje-pogodbene storitve

vnaprej dogovorjene storitve

Celje-24/7

storitve izven rednega delovnega časa

HITRA POŠTA CELJE

Storitev hitra pošta Celje se izvajamo na področju Celja z okolico. Gre za hitro in direktno dostavo, zato je možnost izgube, kraje ali poškodbe pošiljke praktično izključena. Pošiljko dostavimo praviloma prej kot v eni uri. Cena je odvisna predvsem od izbrane storitve ter velikosti in teže pošiljke, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Celje-nujno (1h)

Naša najhitrejša storitev je hitra pošta Celje. Pošiljko v Celju prevzamemo in jo nato direktno dostavimo na dogovorjen naslov v Celju ali okolici, najkasneje v roku ene ure od prejema naročila. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem pošiljke. Strankam je na voljo spletno sledenje in obveščanje preko SMS sporočil. Naročila, ki bodo oddana do 16.00 ure bodo realizirana še isti delovni dan.


Celje-express (2h)

Je cenovno ugodnejša storitev kot Celje-nujno. Pošiljko dostavimo najkasneje v dveh urah od prejema naročila. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje. Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00 ure. Naročila, ki bodo oddana po 15.00 uri, bodo realizirana v okviru storitve Celje-24/7 ali naslednji delovni dan.


Celje-pogodbene storitve

Lahko se dogovorimo tudi za dolgoročno, pogodbeno sodelovanje, kjer se vnaprej dogovorimo o vrsti, načinu in času izvajanja kurirskih storitev. V okviru pogodbenih storitev se lahko dogovorimo za opravljanje vsakodnevnih zamudnih opravil na upravnih enotah, sodiščih, bankah, agencijah, poštnih ter drugih uradih ali npr. za dostavo malice.


Celje-24/7

Storitev je namenjena vsem, ki na potrebujejo storitev hitra pošta Celje izven rednega delovnega časa (po 17.00 uri), ob sobotah, nedeljah ali praznikih. V okviru storitve Celje-24/7 lahko izbirate med nujno (1h)  in ekspresno (2h) storitvijo. Za tovrstna naročila smo vam na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu!hitra pošta celje

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


Odkupnina DAOdkupnina NE
S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.