Stran se nalaga... Prosim počakajte!


Tempo-hitra pošta

Evropska unijaEU-nujno

dostava v 24-48 urah

EU-express

dostava v 48-72 urah

EU-24/7

dostava izven rednega delovnega časa

HITRA POŠTA – DRŽAVE EU

Storitve hitre pošte opravljamo po vseh sosednjih državah ter večini držav Evropske unije. Izbirate lahko med nujnimi in ekspresnimi storitvami. Vsem, ki potrebujejo storitve hitre pošte izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah ali praznikih, je pa na voljo storitev EU-24/7. Za prevoze uporabljamo manjša dostavna vozila, nosilnosti do 600 kg, na katera je mogoče naložiti največ 1 euro paleto ali približno 2 m³ blaga. Cena je odvisna predvsem od izbrane storitve, razdalje ter velikosti in teže pošiljke, zato nas pokličite ali pošljite povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


EU-nujno (24-48h)

Naša najhitrejša storitev po tujin. Pošiljko dostavimo najkasneje v 24 do 48 urah od prejema naročila. Gre za varen, hiter in direkten prevoz pošiljke, brez vmesnega prekladanja in skladiščenja, zato je vsakršna skrb, da bi pošiljko ukradli ali da bi se izgubila povsem odveč. Strankam je na voljo spletno sledenje ter SMS obveščanje.


EU-express (48-72h)

Pošiljko prejemniku dostavimo najkasneje v treh dneh. Tudi pri tej storitvi gre praviloma za direkten prevoz pošiljke, ki lahko v kombinaciji z zbirnim prevozom predstavlja dober kompromis med ceno storitve, varnostjo in hitrostjo dostave. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje.


EU-24/7

Storitev je namenjena vsem, ki potrebujejo storitve hitre pošte po tujini izven rednega delovnega časa, ob sobotah, nedeljah ali praznikih. V okviru storitve EU-24/7 lahko izbirate med nujno in ekspresno storitvijo. V storitev je vključeno spletno sledenje ter SMS obveščanje. Za tovrstna naročila smo vam na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu!hitra pošta drzave eu

Kontakt

031 333 971

Povpraševanje po ceni


S klikom na gumb (Pošlji) se strinjam s politiko varovanja osebnih podatkov.